Case Multimetaal

Achtergrondinformatie over Multimetaal

Multimetaal is een bekend familiebedrijf dat hoogwaardige service- en onderhoudsdiensten levert in de olie- en gasindustrie. Daarnaast heeft Multimetaal ook jarenlange ervaring met maritieme projecten. Nu er een verschuiving plaatsvindt van fossiele brandstoffen naar andere energiebronnen, draagt Multimetaal bij aan de uitvoering van deze transitieprojecten. 

Doel/uitdaging

De energiesector is flink in beweging. Om deze reden moet Multimetaal een nieuwe koers varen om toekomstbestendig te blijven voor de volgende bedrijfsgeneraties. Ze vroegen ons te helpen met hun vragen hierover, zoals: 

  • Hoe kunnen we het meest effectief een plan opstellen?
  • Welke koers kunnen we het beste gaan varen? 
  • Waar ligt onze focus voor de komende jaren? 
  • Hoe moeten we onze marketing gaan aanpakken?

Waarom koos Multimetaal voor Synerflow?

Synerflow heeft een pragmatische aanpak met het ontwikkelen van een strategieplan. Het OGSM-model sprak ons aan omdat het overzichtelijk en focus biedt. Daarnaast hebben zij jarenlang ervaring met het begeleiden van transformatieprojecten bij familiebedrijven. Zij begrijpen de cultuur en lange termijn focus binnen familiebedrijven goed wat ons enorm helpt.” 

Resultaat

Een helder strategisch plan op 1 A4 volgens het OGSM-model. Dit geeft Multimetaal focus en een concreet actieplan om hun ambities waar te maken. Daarnaast verhoogden de marketingactiviteiten de zichtbaar en naamsbekendheid van dit prachtige familiebedrijf.