Vitakraft

Kenmerken Tags: B2C merk, een merk dat met wederverkopers werkt, 

Diensten: OGSM-plan, strategie, Social Media marketing, Social Media advertising, Google Ads  

 

Achtergrondinformatie over Vitakraft 

Vitakraft is een merk en producent van innovatieve en kwalitatieve hoogwaardige huisdierenproducten en diensten. Denk hierbij aan snacks, voeding, speeltjes en verzorgingsproducten voor o.a. honden, katten, knaagdieren, vogel etc.. Vitakraft werkt voornamelijk met wederverkopers zoals supermarkten, tuincentra, dierenspeciaalzaken etc. 

 

Wat was het doel of uitdaging?

Vitakraft wilde de verschillende online kanalen op een strategische manier verder uitbouwen met als doel om de ongeholpen naamsbekendheid en marktaandeel verder te verhogen binnen de verschillende productcategorieën. Gezien Vitakraft continue innoveert zocht markilux daarnaast een partner die proactief meehelpt met marketingcampagnes voor nieuwe productintroducties.  

 

Waarom heeft Vitakraft voor Synerflow gekozen?

In het begin waren we met meerdere online-marketingbureaus in gesprek. Synerflow was het enige bureau die ervaring had met merken die met wederverkopers werken. Zij begrepen precies waar onze uitdagingen liggen als merk zijnde die met wederverkopers werkt gezien wij niet rechtstreeks aan de eindconsument verkopen hebben we hele andere conversies en customer journeys in vergelijking met merken die wel rechtstreeks aan de eindconsument verkopen. 

 

Wat was het resultaat?

Synerflow was de aanzet geweest om het OGSM-model te gebruiken waardoor we nu een helder koers voor ogen hebben wat we over 5 jaar willen hebben bereikt met daarbij de juiste KPI’s, strategieën en actieplan geeft ons meteen de juiste handvatten. Inmiddels hebben we het OGSM-model binnen de hele organisatie doorgevoerd wat enorm helpt met de focus binnen Vitakraft en efficiëntie. Verder is de zichtbaarheid, interactie en het rendement van onze online kanalen enorm toegenomen.  

 

Testimonial van Vitakraft.

Synerflow is een proactieve partner die ons continue challenget waardoor we continue het beste uit onze samenwerking halen. Daarnaast is het erg prettig dat ze met korte lijnen werken en een hands-on mentaliteit hebben met daarbij verstand van zaken. 

-Angélique Bremer – Marketing Manager Vitakraft

AdvertisingCreative DirectionStrategieWeb Design