• Elk groot succes start met een klein, slim idee. Maar door de dagelijkse gang van zaken en standaard procedures, blijven zulke inspirerende ideeën vaak uit. De sleutel tot dit idee zit namelijk meestal in details die we niet meer opmerken. 

 • Een frisse blik van buitenaf kan daarom een wereld van verschil maken. En daar kunnen wij je mee helpen. We geloven namelijk dat een online marketing strategie net zo uniek is als een bedrijf zelf: wat werkt voor de een, werkt misschien niet voor de ander. Verwacht daarom geen oppervlakkige oplossingen van ons, maar advies dat écht werkt. 

 • Denk aan wat je wilt bereiken. En wij leveren je de details om het voor elkaar te krijgen. 

Samen sterker: onze werkwijze

 • Onderzoek en Diagnose

  We zetten een online marketing strategie op die helemaal bij je past. Daarvoor graven we eerst naar de kern: wat zijn de oorzaken van de huidige situatie? We vinden deze kern door een grondig Onderzoek & diagnose.

 • Strategiesessie

  Kern gevonden, fundament gelegd. Tijd voor actie. Samen duiken we in een sessie om de online marketing strategie vorm te geven en lijnen uit te zetten.

 • Strategisch plan maken

  Na onze gezamenlijke sessie finetunen we het plan tot in de puntjes.

 • Nazorg

  Maar ook na de sessie zijn we er voor je. Of je nu behoefte hebt aan maandelijkse ondersteuning, of gewoon af en toe een sparringpartner nodig hebt: we staan altijd voor je klaar.

Echte vooruitgang ontstaat wanneer we onze krachten bundelen. Teamwork zorgt voor top marketingstrategieën.

Getest en goedgekeurd

Waarom klanten ons een 9,5 geven als rapportcijfer? Omdat we verder kijken dan de oppervlakte. We graven diep om de échte oorzaken en kansen te vinden die je organisatie vooruit helpen. En dat betekent marketingstrategieën en -adviezen waar je écht wat aan hebt.

Hiermee helpen we je strategisch vooruit