Multimetaal

Kenmerken Tags: Technisch B2B bedrijf, Familiebedrijf

Diensten: OGSM-plan, Strategie Leadgeneratie, Social Media Marketing, Content marketing, Social Media advertising, Google Ads  

 

Achtergrondinformatie over Multimetaal

Multimetaal is een familiebedrijf en een gerenommeerd producent en leverancier van kwalitatief hoogwaardige service- en onderhoudsdiensten van origine in de olie- en gasindustrie. Daarnaast heeft Multimetaal ook jarenlange ervaring met maritieme projecten. Nu er momenteel een energietransitie van fossiele brandstoffen naar andere energiebronnen plaatsvindt. Draagt Multimetaal ook met haar kennis en ervaring aan de uitvoering van deze transitieprojecten.   

 

Wat was het doel of uitdaging?

De energiesector is flink in beweging om deze reden moet er een nieuwe koers gevaren worden om zo de organisatie toekomstproof te maken voor de volgende generaties van onze familiebedrijf. Hoe kunnen we op de beste manier hiervoor een plan maken? Welke koers moeten we gaan varen? Waar ligt onze focus voor de komende jaren? Hoe moeten we onze marketing gaan aanpakken?

 

Waarom heeft Multimetaal voor Synerflow gekozen?

Synerflow heeft een pragmatische aanpak met het ontwikkelen van een strategieplan. Het OGSM-model sprak ons aan omdat het overzichtelijk en focus biedt. Daarnaast hebben zij jarenlang ervaring met het begeleiden van transformatieprojecten bij familiebedrijven. Zij begrijpen de cultuur en lange termijn focus binnen familiebedrijven goed wat ons enorm helpt. 

 

Wat was het resultaat?

Een helder strategisch plan op 1 A4 volgens het OGSM-model hierdoor hebben we focus en een concreet actieplan om onze ambities te realiseren. Daarnaast dragen de marketingactiviteiten bij aan de verhoging van de zichtbaar en naamsbekendheid van ons familiebedrijf.

AdvertisingCreative DirectionStrategieWeb Design