Energiesector

Effectieve B2B marketingdiensten voor de zakelijke energiemarkt

Voor meer energie in je duurzame marketing 

De energietransitie is een hot topic en in volle gang. Maar in een sector waar iedereen bezig is met verduurzaming, lijkt online zichtbaarheid bijna onmogelijk. Want hoe communiceer je nog effectief met je doelgroep? En hoe zorg je ervoor dat ideale klanten in de zakelijke energiemarkt voor jou kiezen? 

Wij helpen toe- en onderhoudsleveranciers van groene B2B energie om zich te onderscheiden van de rest én om hun ideale klanten aan te trekken. 

Dit krijgen we voor elkaar door:

 • creatieve campagnes, 
 • strategische methoden, 
 • onze uitgebreide kennis van de energiesector. 

Zo zorgen we ervoor dat jij straks bovenaan staat. Of je expertise nu in boorplatformen, waterstoftechnologie, windmolens, wave technologie of in energietransitie-advies ligt.

Duurzame marketing voor de zakelijke energiemarkt

De zakelijke energiemarkt is constant bezig met verduurzaming. Het gevolg hiervan is dat potentiële klanten soms door de bomen het bos niet meer zien. Hoe val je op tussen al die concurrentie?

ONDERZOEK & DIAGNOSE

Samen onderzoeken we onder andere:

 • de trends, ontwikkelingen en concurrentie binnen de B2B energiesector;
 • mogelijkheden voor verbetering;
 • hoe we zorgen voor een stevige(re) positie binnen de groene energiemarkt.

STRATEGIE & ADVIES

De zakelijke energiemarkt verandert constant. Daarom is het belangrijk om vooruit te denken en flexibel te zijn. Door slimme strategische keuzes te maken, stem je je af op veranderingen en profiteer je van groeimogelijkheden.

IMPLEMENTATIE & UITVOERING

Het gaat er niet alleen om wat je aanbiedt, maar ook hoe je het aanpakt en uitvoert. We zetten sterke campagnes neer dankzij SEO, SEA, content en social media.

Brandstof voor succes

Als elke deal telt

We begrijpen dat elke deal belangrijk is. Vooral als het gaat om nicheproducten en diensten met een hoge waarde. Met onze expertise:

 • trek je ideale klanten met lange verkooptrajecten aan;
 • speel je effectief in op de behoeften van de verschillende DMU-leden.

Hierdoor onderscheid je jezelf opmerkelijk beter van je concurrenten. Zo zorgen we ervoor dat je de favoriete leverancier wordt van je perfecte klant. 

Sneller groeien in de zakelijke energiemarkt

We zijn goed bekend met de zakelijke energiemarkt. Ook heeft ons team veel ervaring met complexe besluitvormingsprocessen en langdurige verkooptrajecten. Daarom begrijpen we je uitdagingen en frustraties als geen ander.

Wij zorgen ervoor dat je de juiste mensen op het juiste moment bereikt met een overtuigend verhaal. Dit doen we door je bijvoorbeeld te helpen met marketing via zoekmachines, social media en je website.

Energie-expansie van lokaal naar internationaal

Droom je van wereldwijde groei in de zakelijke energiemarkt? Geen probleem. We zijn ervaren in het ondersteunen van bedrijven die internationaal willen uitbreiden.

We helpen je bij het identificeren van de juiste doelgroep. Dit doen we door onderzoek te doen naar de internationale ICP’s en hun unieke DMU’s. Daarnaast begeleiden we je bij het benaderen van de doelgroep op de juiste manier. Uiteraard houden we hierbij ook rekening met de culturele context.

Energieke marketingstrategieën

Bij ons ben je verzekerd van resultaat. We brachten dan ook al heel wat projecten tot een goed einde voor bedrijven in de energiesector. 

We begrijpen dat het verkooptraject soms eeuwen lijkt te duren en dat er flinke bedragen op het spel staan. Daarom ontwikkelen we dé marketingstrategie die:

 • echt bij je organisatie past;
 • gebaseerd is op data en feiten;
 • persoonlijk en relatie-opbouwend is;
 • zorgt voor meetbare resultaten.

Met duurzame marketing zetten we ons volledig in en zorgen we dat je je ideale klanten aantrekt.