Social advertising

 

Social media advertising: van scrollen naar scoren

Likes zijn leuk, maar leads zijn beter

Last van minder organisch verkeer? Laat je niet tegenhouden door dalende cijfers, maar neem de regie in handen. Zet je organisatie weer snel en krachtig op de kaart met onze innovatieve aanpak van social media advertising:

  • Ontdek welke sociale media kanalen en advertentiemogelijkheden het beste bij je doelgroep passen. 
  • Laat je advertenties niet zomaar ronddwalen, maar bereik de juiste mensen op het juiste moment.
  • Maak strategische keuzes in je budgetverdeling. Leer hoe je maximale resultaten behaalt met minder investeringen.
  • Omzeil advertentiemoeheid en bannerblindheid. 
  • En meer.

Leer hoe je het organisch verkeer kunt compenseren en keer terug naar succes. Ervaar hoe je met gerichte social advertising je doelstellingen bereikt, zélfs als je organisch verkeer enorm tegenvalt.

Open de deuren naar nieuwe klanten & bedrijfsgroei

Met slimme social media advertising vergroten we je bereik en betrekken we nóg meer mensen bij je boodschap. En die nieuwe online vriendschappen leiden tot nieuwe klanten. Dit is onze aanpak:

Wie wil jij als nieuwe vrienden?

We weten dankzij de eerdere contentstrategie of OGSM welke mensen écht interesse hebben. Wie van hen willen we graag bereiken? Daarvoor onderzoeken we elk kanaal apart, omdat de doelgroep per platform anders kan zijn.

Alleen de beste platforms maken kans

Met een streng en kieskeurig selectieproces bepalen we welke topplatforms geschikt zijn voor je digitale strategie. We kiezen uit: Meta (oftewel Facebook en Instagram), LinkedIn, Pinterest en TikTok. 

De magie van co(ntent)-creatie 

Bij de contentcreatie leggen we nadruk op community building. Zo voorkomen we obstakels zoals advertentiemoeheid en bannerblindheid. Sterker nog, door dit te doen bereiken we precies het tegenovergestelde effect: een sterke betrokkenheid.

Laat de doelgroep zien wat je in huis hebt 

Van pixels tot woorden: we maken altijd een krachtige mix van formats die zorgen voor succesvolle cross-mediale zichtbaarheid. Voor een consistente merkbeleving sluit alles naadloos op elkaar aan qua huisstijl & tone of voice.

Social advertising: ga verder dan de banner

Privacyregels beperken targeting steeds meer. Maar gelukkig vinden we altijd een manier om je doelgroep te bereiken. Daarom gebruiken we liever social advertising op basis van B2B-klantenlijsten en retargeting van websitebezoekers via Google Ads.

We gaan altijd vooruit 

We evalueren regelmatig om samen met jou te bepalen of we de juiste kant op gaan. We sturen dan bij waar nodig. En dankzij geavanceerde analyses ontdekken we welke sociale media kanalen en advertenties het beste presteren.

Actie, reactie, connectie

We houden actief de reacties in de gaten en signaleren problemen proactief. We reageren namens het merk en bevorderen positieve interactie. En voor je het weet, ontstaat er een levendige community rondom het merk.

De SynerFlow-aanpak van social media advertising

Synergie staat centraal in onze marketing. Al onze activiteiten zijn gericht op het versterken van elkaar en het vergroten van jouw succes. Laat ons je ondersteunen en ervaar zelf de kracht van synergie in je social media advertising.

FAQ  – Alles wat je moet weten over social media advertising

Hoe werkt social media advertising?

Social media advertising is een vorm van online marketing waarbij bedrijven advertenties plaatsen op sociale media kanalen zoals Facebook, Instagram en Twitter. Deze advertenties worden getarget op specifieke doelgroepen op basis van demografische gegevens en interesses. Door gebruik te maken van algoritmen kunnen de platforms de advertenties tonen aan mensen die waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in de producten of diensten van het bedrijf. Dit vergroot de kans dat de social media advertising effectief is en leidt tot meer klanten of verkopen.