Google Ads

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om Google Ads in te zetten voor marketing  richting wederverkopers.  Denk bijvoorbeeld aan betere vindbaarheid op merknaam, dienst of product.  Maar ook wanneer je merk nog niet heel bekend is, is het mogelijk om campagnes te starten via Google in de vorm van display of YouTube video advertenties.  De mogelijkheden voor jouw bedrijf hangen van de situatie waarin je je op dit moment bevindt, maar ook  de budgetten die je tot je beschikking hebt. 

Aan de hand van onderstaande voorbeelden krijg je een indruk van wat er mogelijk is. Voor een specifiek advies raden we je aan om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

 • Google Ads Campagnes met wederverkopers

  Regelmatig richten wij partnercampagnes in. Dit is een mooi voorbeeld van synergie tussen de leverancier en de wederverkoper.  De inhoud van de campagnes is zowel gericht op de branding en merkactivatie van de wederverkopers als die van de leverancier. Targeting wordt heel plaatselijk of regionaal ingezet zodat de kracht van de wederverkoper optimaal wordt benut.

 • Campagnes rond Complexe DMU Customer Journey

  De klantreis van een nieuwe relatie vormt een belangrijke leidraad voor de Google Ads campagnes die we inrichten. Marketing voor bedrijven met wederverkopers is vaak gericht op complexe doelgroepen met een uitgebreid beslissingsproces. Wij zorgen ervoor dat de doelgroep op elk moment in de customer journey de juiste triggers te zien krijgt om tot actie over te gaan.

Onze werkwijze in een notendop

 • eerst

  gaan we in gesprek

  We bespreken jouw huidige situatie en wat je doelen zijn voor de komende jaren.

 • vervolgens verzorgen we

  onderzoek en strategie

  We duiken in de data, zoekwoorden en praten met stakeholders voor een eerste insteek.

 • daarna

  maken we de campagnes

  We maken een strategisch plan op 1 A4 en richten we de campagnes in.

 • doorlopend

  meten & verbeteren we

  Resultaat valt of staat bij het meten van de juiste gegeven en het optimaliseren van de campagnes.

Wil je weten hoe Google Ads kan bijdragen aan jouw marketingstrategie? Plan een vrijblijvend adviesgesprek met ons in!

Blijf op de hoogte van de laatste inzichten, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Hartelijk dank, jouw inschrijving is gelukt!