Wat wil jij versterken?

Wij helpen onze relaties op basis van hun wensen met het behalen van groei in een of meerdere van de volgende gebieden:

New Business

Voor marketeers die op zoek zijn naar een krachtig leadgeneratieproces waarbij sales en marketing elkaar ondersteunen.

Up & cross-selling

Staat de basis goed en wil je een stap verder gaan met je huidige relaties? Meer verkopen en verschillende diensten en/of producten verkopen gaat soepel met onze bewezen aanpak voor up & cross-selling.

Anti-churn

Behoud je huidige relaties en zorg ervoor dat de customer lifetime value steeds meer toeneemt met de juiste tactieken die passen bij je groeidoelstelling.

Wat kunnen we voor jou doen?

Wij helpen onze relaties bij het behalen van de deze doelen door ze te ondersteunen bij het vooronderzoek en ontwikkeling van de volgende typen strategieën:

Commerciële Strategie

Nadat we de nodige vooronderzoeken hebben gedaan, gaan we samen met jou en je team om tafel. In een energieke strategische sessie maken we in 1 dag een complete commerciële strategie, gebaseerd op de OGSM methodiek.

Campagnestrategie

Wil je geen hoofdpijn meer krijgen bij het maken van je campagneplannen voor een productlancering of de promotie van je nieuwe dienst? Wij bedenken samen met jou de creatieve invulling, budgettering en praktische planning voor on- en offline marketingcampagnes. Het wordt extra ontspannen met het gebruik van een professioneel projectmanagementsysteem dat we voor je inrichten.

Contentstrategie

Steeds weer iets nieuws bedenken waarmee je jouw doelgroep triggert is voor elke marketeer een uitdaging. Ons contentteam maakt het je makkelijker door het voorwerk te doen en creatieve inspiratie te geven waar je direct mee verder kan. Wil je dat wij ook de uitvoering voor je oppakken? Dat kan! Voor veel van onze relaties maken we de content zowel in tekst als visueel.

Wil je over jouw online marketing strategie sparren?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek met ons in!